Nicky

Wat een leuk konijn is Nicky! Onbegrijpelijk dat mensen van haar, en een andere voedster, af wilden…. De beide dames zijn bewust ergens achtergelaten en dat is vreselijk, maar vanaf nu kan het alleen maar beter voor ze worden!
Nicky moet ongeveer een jaar oud zijn. We hebben haar leren kennen als een nieuwsgierig, vrolijk en lief konijn dat het prima vindt om geaaid te worden. Dat maakt Nicky ook geschikt(er) om bij de iets jongere konijnenbaasjes geplaatst te worden. Ze lijkt het gezelschap van mensen wel leuk te vinden! Maar ook al vindt Nicky ons best interessant, het belangrijkste is natuurlijk het gezelschap van een leuk vriendje.

Wil je Nicky laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Nicky kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Nicky Gesteriliseerd: Nee
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Ja
Rasgroep: Leeuwenkop Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 1,91 kg

Terug naar het overzicht