Nissan en Suzuki (Gereserveerd)

Het zit Nissan en Suzuki tot nu toe niet mee…Hun eerste jaren brachten ze door in een huis dat ze moesten delen met heel veel (te veel) soortgenoten en waar niet goed voor hen werd gezorgd. Alle katten werden in beslag genomen en kwamen in een opvang terecht. Suzuki en Nissan vonden gelukkig een nieuw thuis, alleen gaven hun baasjes na een tijdje aan toch ‘geen klik’ te hebben met het duo. Nissan en Suzuki werden daarom teruggebracht en kwamen via een uitwisseling in De Dierenstee terecht. Wij gaan nu ons best doen voor dit mooie duo!
Nissan is een slank poesje van ruim twee jaar oud (rechts op de foto), haar vriend Suzuki is met zijn negen jaar een stukje ouder en ook in formaat verschilt hij van Suzuki….
Nissan vindt het nog erg spannend als je haar benadert, dan rent ze weg. Ze doet niet lelijk tegen je, maar zoekt ook geen toenadering. Suzuki voelt zich veel meer op zijn gemak. Hij is een rustige kater die het prima vindt als je hem aait.
Gelukkig weten we dat het duo, eenmaal gewend aan hun nieuwe omgeving en vertrouwd met hun baasjes, een stuk relaxter is. Dan komen Nissan en Suzuki om aandacht vragen en kunnen ze ontspannen bij je op de bank liggen. Helaas hebben ze door alle veranderingen van de laatste tijd weer een kleine terugval gehad, zeker Nissan, dus hun toekomstige baas moet het duo opnieuw vertrouwd maken met mensen. We zoeken daarom iemand die dit leuke stel in alle rust laat wennen aan hun nieuwe thuis en niet meteen hele hoge eisen stelt. Na een tijdje zullen Nissan en haar vriend zich zeker op hun gemak gaan voelen, maar dat wil niet zeggen dat ze ook meteen bij je op schoot kruipen. Misschien dat dit sowieso voor Nissan en Suzuki een te grote stap blijft, maar dat wil niet zeggen dat ze geen leuke huisgenootjes zijn!
Wie kan dit leuke stel een rustige en liefdevolle plek bieden?

 

Naam: Nissan en Suzuki Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes en kater Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 2,5 jaar / 9,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Hebben tijd nodig om te wennen
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Spion

Terug naar het overzicht