Noah (Gereserveerd)

Met grote ogen kijkt ze de camera in, onze mooie Noah. Ze kwam samen met Guusje en Keesje in de opvang terecht. De dames leefden op een camping en maakten deel uit van een grote groep katten die daar gevoerd werd. In november werden ruim veertig katten gevangen en gelukkig kon een deel van de gevangen dieren worden herplaatst, waaronder het drietal dat nu bij ons woont.
Noah is, net als de andere poezen, nog een vrij schuwe en schrikachtige dame. Ze vindt het erg spannnend als je haar benadert en laat zich nog niet aaien. Gelukkig voelen Noah, Guusje en Keesje zich al meer op hun gemak dan een paar weken geleden en lopen ze inmiddels ontspannen door hun kamer. Tót er iemand binnenkomt, dan zoeken de dames snel even een veilige plek op! Het zal dus nog wel even duren voordat Noah zich helemaal op haar gemak voelt bij mensen en zich laat aaien, maar geduld en liefde doen wonderen. Noah kan zeker uitgroeien tot een sociale en aanhankelijke dame, ze heeft alleen tijd nodig.
We zoeken voor Noah een rustig thuis waar al minimaal één andere kat woont. Noah vindt het gezelschap van soortgenoten fijn en de aanwezigheid van een andere kat kan haar helpen tijdens de socialisatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om Noah samen met Guusje en/of Keesje te adopteren. Wie geeft dit mooie meisje een kans en kan Noah na een jaar buiten leven haar eerste, echte thuis bieden?

 

Naam: Noah Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Nog niet
Leeftijd: 1 jaar Moet naar buiten: Onbekend
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht