Noir

Maak kennis met mooie Noir, een kater die we zelf eigenlijk nog niet zo goed kennen. Daar krijgen we namelijk de kans niet toe en dat heeft helaas alles te maken met zijn achtergrond.
Noir is als vondeling bij ons binnengekomen. Hij liep rond in een gebied waar de laatste jaren een grote groep zwerfkatten leefde en waarvan het overgrote deel inmiddels is gevangen. Zeer waarschijnlijk is Noir familie van een van de vele zwerfkatten die hier leefden en gelukkig is ook hij nu in veiligheid gebracht. Maar Noir is nog niet echt blij met zijn komst naar onze opvang en zeker niet met alle mensen die hem omringen. Mensen die de beste bedoelingen met hem hebben, maar omdat Noir niemand (te) dichtbij laat komen, kunnen we hem ook niet laten merken hoe fijn menselijk contact is. Gelukkig is er heel langzaam wel enige vooruitgang te zien. Want waar Noir eerst alles vanuit een veilige (hoge) plek in de gaten hield, loopt hij nu meer rond in zijn kamer en zoekt hij andere plekken om te relaxen. We mogen nog steeds niet (te) dichtbij komen, maar zien dat Noir wel meer op zijn gemak is.
Katten zoals Noir hebben een baas met heel veel geduld nodig. Noir kan best een sociale kater worden, maar dat vraagt om tijd en aandacht. Hij heeft nog niet eerder een echt thuis gehad, alles is voor hem vreemd, dus het zal even duren voordat Noir zich op zijn gemak voelt bij je. De aanwezigheid van een andere (sociale) kat in huis kan daar zeker bij helpen.
Wil je Noir een kans geven en heb je een rustig thuis voor hem met de mogelijkheid om (op den duur) weer naar buiten te gaan? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met deze mooie vent!

 

Naam: Noir Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Nog niet
Leeftijd: 1 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht