Nora

Wat een ondeugende en temperamentvolle dame is Nora! Jong,speels, ondernemend: Nora is klein van formaat, maar ze heeft een groots karakter.
Nora is een vondelingetje en moet nu ongeveer negen maanden oud zijn. Ze is al even geadopteerd geweest via een andere opvang, maar Nora ontpopte zich bij haar vorige baasjes als een iets te pittige dame die uit het niets kon uithalen. Dat laatste heeft Nora bij ons nog niet gedaan, maar pit heeft ze zeker en Nora weet heel duidelijk wat ze wil! Ligt ze bijvoorbeeld bij je op schoot en is het tijd om op te staan? Dat kan Nora niet zo waarderen… Maar leuk is ze absoluut! Nora is een lief en aanhankelijk poesje dat maar wat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Ze is enorm speels en daagt de andere katten in haar kamer graag uit.
Voor mensen die een rustige kat zoeken die urenlang bij ze op schoot ligt, is Nora niet de juiste huisgenoot. Vind je het daarentegen juist leuk als een kat veel leven in de brouwerij brengt en wat pit heeft, dan past Nora zeker bij je!

 

Naam: Nora Kan bij kinderen: Vanaf 8 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 9 maanden Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht