Odette

Ze mag dan qua formaat vrij tenger zijn, met haar karakter vult ze de hele kamer! Dit is Odette, een vondelingetje wiens leeftijd we op vier jaar hebben geschat. De naam Odette vonden we wel haar passen, want die deed ons denken aan een echte dame en dat is Odette ten voeten uit! Wel een dame met pit, want Odette laat zich de kaas niet van haar brood eten…. Odette houdt van een knuffel en aandacht, maar vindt het ook fijn om haar eigen gang te kunnen gaan, dus we zoeken voor Odette een baas die haar zelfstandige karakter juist fijn vindt en háár laat bepalen wanneer er wordt gekroeld. Daar krijg je een enorm leuke en vooral speelse huisgenoot voor terug!
Belangrijk om te vermelden is dat Odette een voedselallergie heeft. Op dit moment eet ze Anallergenic brokjes van het merk Royal Canin waardoor haar geïrriteerde huid weer tot rust is gekomen. Als haar toekomstige eigenaar Odette aan ander voer wil laten wennen, moet dat zeer zorgvuldig gebeuren. Het heeft ook tijd nodig, want pas na ongeveer zes weken kan echt vastgesteld worden of Odette wel of niet goed reageert op ander voer. Haar allergie vraagt dus aandacht en tijd, we informeren je er graag over!
Verder heeft Odette eigenlijk niet veel wensen als het om haar nieuwe thuis gaat, maar een ding weten we zeker: ze wil niet bij een soortgenoot worden geplaatst. Odette heeft namelijk duidelijk laten merken een hekel te hebben aan andere katten… Ze zoekt dus een rustig plekje voor haar alleen, met een tuin en genoeg ruimte voor haar uitgesproken persoonlijkheid!

 

Naam: Odette Kan bij kinderen: Vanaf 8 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Onbekend
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 4 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Voedselallergie
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Kameraad

Terug naar het overzicht