Ollie en Penny Ruby

Zoek je een lief en rustig duo? En heb je een rustig en fijn huis te bieden met in ieder geval een balkon? Deze twee knapperds zoeken een nieuwe eigenaar! Het zijn kater Ollie en zijn zus Penny Ruby van een jaar oud.
Ollie is een lieve kerel die je overal volgt en graag aandacht krijgt. Hij heeft echter wel tijd nodig om ergens te wennen en vindt nieuwe situaties en onbekende mensen erg spannend. Dat merken we ook in de opvang, want Ollie blaast soms nog naar je als je hem benadert. Met iets lekkers wek je gelukkig wel de interesse van Ollie en dan kun je hem ook goed aaien!
Ook Penny Ruby kijkt de kat uit de boom, maar zij voelt zich meer op haar gemak dan haar broer. Dit mooie meisje met haar bijzondere naam is vriendelijk en lief en houdt net als Ollie van aandacht. Helaas laten beiden dat nu nog niet zo goed merken, maar we weten dat Ollie en Penny Ruby in de juiste omgeving zeker hun ware karakter laten zien!
Het duo is niet gewend om naar buiten te kunnen, maar vindt het wel fijn om op het balkon in het zonnetje te liggen. Verder hebben ze niet zoveel wensen als het om hun nieuwe thuis gaat, maar ergens rustig mogen wennen is voor Ollie en Penny Ruby wel heel belangrijk. Mogen broer en zus bij jou voor gezelligheid komen zorgen?

 

Naam: Ollie en Penny Ruby Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater en poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 1 jaar Moet naar buiten: Balkon gewend
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: –
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Spion / –

Terug naar het overzicht