Pasha

Deze mooie snoet is van onze lieve Pasha! Ze is acht jaar oud en als je Pasha een gezellig én rustig thuis kunt bieden, heb je aan haar een ontzettend fijne huisgenoot. Die rust is echt belangrijk voor Pasha, want veel drukte om haar heen, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van jonge kinderen, vindt ze niet zo fijn. Gelukkig is dat een van de weinige dingen waar je bij Pasha rekening mee moet houden. Over haar karakter kunnen we namelijk heel kort zijn: Pasha is een hele lieve en enthousiaste hond! Sociaal, graag bij je in de buurt en dól op spelen en zwemmen. Ze beheerst de commando’s, kan mee in de auto en loopt over het algemeen netjes mee aan de lijn. En is Pasha toch iets te enthousiast en wordt er daardoor aan de riem getrokken, dan is ze goed te corrigeren. Voor mensen is Pasha dus een geweldige hond, op soortgenoten reageert Pasha echter wisselend. We plaatsen haar daarom, ook vanwege de gewenste rust, niet bij een andere hond.
Pasha kan ook vrij beschermend zijn en dat is wel een aandachtspunt voor haar toekomstige baas. Ze heeft daarom een sterke en zelfverzekerde eigenaar nodig. Hoe onzekerder je namelijk bent, hoe meer Pasha je gaat beschermen. Toch geldt ook hier weer dat Pasha meestal gelukkig goed in haar gedrag te corrigeren is.
Verder is het belangrijk om te melden dat Pasha een vetallergie heeft en daarom speciale brokken eet. Pasha heeft wat last van gevoelige darmen, iets dat bijvoorbeeld kan opspelen als ze stress ervaart. Een rustige plek is dus heel belangrijk voor haar, net als een rustige en stabiele baas. Pasha verdient het!

Denk jij dat Pasha bij jou past? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Pasha Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Teef Gesteriliseerd: Ja
Ras: Stafford X Herder Kan alleen thuis zijn: Ja
Leeftijd: 8 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Goed, kan trekken
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht