Pavel en Blue

We willen jullie graag voorstellen aan dit leuke duo dat elkaar in de opvang heeft ontmoet en gelijk een goede klik had: Pavel en Blue!
Pavel is een steenkonijn van ruim zes jaar oud en een dergelijk konijn hebben we eigenlijk nooit ter adoptie, dus we vinden Pavel best wel bijzonder! Hij is een lieve en redelijk tamme knul, maar opgepakt en geaaid worden vindt Pavel vaak een beetje spannend. Geen probleem voor ons, daar houden we uiteraard rekening mee. Het belangrijkste is dat Pavel zich fijn voelt en dat idee hebben we absoluut, zeker nu hij gekoppeld is aan Blue! Deze Rex-kruising van twee jaar oud is net zo knap als Pavel en ze is ook net zo verlegen. Bleu is terughoudend en vindt het contact met mensen nog steeds een beetje spannend. Daarom vindt ze het niet altijd fijn om geaaid of opgepakt te worden. Ze heeft dus een begripvol baasje nodig dat Blue rustig aan alles laat wennen.
We zoeken voor Blue en Pavel een plek waar ze binnenshuis mogen wonen of, als dat echt niet mogelijk is, in de tuin een overdekt verblijf tot hun beschikking hebben dat wind- en waterdicht is. Heb jij, bij voorkeur, een fijne plek binnenshuis voor dit leuke duo en vind je hen net zo bijzonder als wij? Neem dan snel contact met ons op!

 

Naam: Pavel en Blue Geneutraliseerd: Pavel is gecastreerd
Geslacht: Ram en voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kortharig/Rex kruising Huisvesting: Binnenshuis
Leeftijd: 6,5 jaar / 2 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 2,32 kg / 2,35 kg Extra: Pavel en Blue zijn preventief behandeld tegen EC

Terug naar het overzicht