Pepper (Gereserveerd)

Pepper in één woord: leuk! Het is dan ook heel vreemd dat niemand deze lieve, sociale en gezellige kater mist…. Pepper kwam namelijk als vondeling bij ons binnen en er heeft zich daarna geen eigenaar meer voor hem gemeld. Het moet in ieder geval niet moeilijk worden om een nieuwe baas voor Pepper te vinden, want hij heeft een heerlijk karakter en weet zichzelf goed te ‘verkopen’!
Peppers leeftijd is geschat op ruim een jaar. We weten natuurlijk niets van zijn achtergrond, maar omdat Pepper zo’n uitgesproken karakter heeft, is het niet moeilijk om hem snel goed te leren kennen. Pepper geniet van het leven en lijkt een ondernemende vent, die waarschijnlijk graag buiten op avontuur gaat. Aanhankelijk is hij ook, voor een kroel met zijn baas maakt Pepper altijd tijd vrij!
We zoeken voor Pepper in ieder geval een thuis waar hij naar buiten kan. Met de andere katten in zijn kamer lijkt Pepper weinig problemen te hebben, dus hij kan eventueel bij een soortgenoot worden geplaatst. Of alleen, want Pepper brengt gezelligheid voor twee!

 

Naam: Pepper Kan bij kinderen: Ja
Geslacht: Kater Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 1 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Uitslover / Feestbeest

Terug naar het overzicht