Phoebe (Gereserveerd)

Wat is ze mooi en wat is ze lief! Deze knappe dame heet Phoebe en ze is twaalf jaar oud. Als je met Phoebe kennismaakt, ben je meteen verkocht. Ze is heel nieuwsgierg en aanhankelijk en eigenlijk altijd goedgemutst! Levendig ook, er moet altijd wel iets worden onderzocht of ontdekt. Lang stilzitten, bijvoorbeeld op schoot, is aan Phoebe niet besteed, daar is ze te onrustig voor. Wel vindt ze het fijn om gezellig naast je te komen zitten, want uiteindelijk is aandacht krijgen van je baas toch het allerfijnst en Phoebe is dol op aandacht!
Met het adopteren van Phoebe haal je dus veel gezelligheid in huis en daarbij heeft ze ook niet veel wensen. Een tuin staat wel op het verlanglijstje van Phoebe en ze wil haar baas ook niet meer delen met andere katten. Voorheen leefde Phoebe wel samen met een soortgenoot, maar inmiddels tolereert ze geen andere katten meer. Phoebe heeft bij ons ook haar eigen kamer, maar als je al bijna een half jaar op een nieuw thuis wacht, verdien je dat ook. We gaan dus op zoek naar een plek waar Phoebe het rijk alleen heeft. En we gaan op zoek naar die ene baas die het geen probleem vindt om Phoebe twee keer per dag, op vaste tijden, een prikje te geven. Phoebe is namelijk diabetespatiënt. Gelukkig laat ze het toedienen van de insuline en het meten van haar glucose prima toe. Ook vindt Phoebe het verse vlees dat ze een keer per dag krijgt heel smakelijk.
Uiteraard vraagt een poes als Phoebe net wat meer zorg dan een ‘gezond’ dier. Het vraagt met name veel regelmaat en toewijding van de nieuwe eigenaar van Phoebe en bij het plannen van een vakantie moet er gezocht worden naar iemand die het insuline spuiten kan overnemen. Als Phoebe in de Hoeksche Waard (of omgeving) blijft, kunnen wij en onze vrijwilligers daar vast bij ondersteunen, informeer er gerust naar bij ons. Want Phoebe is het waard en verdient nu eindelijk een fijne plek waar ze oude dag mag gaan doorbrengen!

 

Naam: Phoebe Kan bij kinderen: Vanaf 6 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 12 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Phoebe heeft diabetes
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Uitslover

Terug naar het overzicht