Poema (Gereserveerd)

Hij is niet alleen mooi van buiten, ook met zijn karakter is niets mis! Maak kennis met Poema, een leuke en gezellige kater die net zijn twaalfde verjaardag heeft gevierd.
Poema is een lieve, maar ook hele gevoelige jongen. Teveel drukte is aan hem niet besteed. Bij zijn vorige baas ervaarde Poema veel stress door de aanwezige kinderen en dat uitte zich in onzindelijkheid. Bij ons is er gelukkig niets aan de hand en gebruikt Poema netjes zijn kattenbak. Rust is voor Poema dus heel belangrijk. Hij vindt het fijn om bij je in de buurt te zijn en kruipt graag bij je op schoot! Daarnaast vindt Poema het ook prettig als hij zijn af en toe even zijn eigen gang mag gaan. Een beetje soezen of slapen of een rondje maken door de tuin: Poema heeft het nodig om af en toe een momentje voor zichzelf te hebben. Vervolgens komt hij graag weer met je knuffelen!
Rust en aandacht dus, dat is wat we voor Poema zoeken. Daarnaast moet zijn toekomstige baas rekening houden met het feit dat Poema speciale brokjes eet ter voorkoming van blaasgruis. Blaasgruis zijn kleine, in de blaas gevormde, korreltjes die de blaaswand van de kat irriteren en zo een blaasontsteking kunnen veroorzaken. Poema is hier gevoelig voor, maar door het eten van de speciale brokjes is de kans op het ontstaan van gruis minimaal. Doordat Poema niet veel van dit voer hoeft te hebben, is het zeker niet duurder dan normale brokken.
Bij wie mag deze mooie en lieve vent zijn oude dag gaan doorbrengen?

 

Naam: Poema Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 11 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Blaasgruisdieet
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: Directeur

Terug naar het overzicht