Qwenda

Ben je een liefhebber van Mechelse herders en op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Lees dan snel verder, want onze mooie en leuke Qwenda zoekt een nieuw thuis!
Qwenda is lief, vrolijk en enthousiast met de nadruk op het laatste, want ze mag dan al zes jaar oud zijn; in haar gedrag is Qwenda nog een pup. Veel heeft Qwenda namelijk niet geleerd de afgelopen jaren en dat maakt haar nu een beetje een ongeleid projectiel…. Een heel liéf ongeleid projectiel weliswaar, maar er is aardig wat werk aan de winkel voor de toekomstige baas van Qwenda. En voor ons natuurlijk, want ook wij zijn al veel bezig met Qwenda die de commando’s niet beheerst, die zijn haar nooit aangeleerd, en flink kan trekken aan de riem. Niet alleen tijdens een wandeling trouwens, ook terwijl je stilstaat trekt Qwenda aan haar lijn, draait ze rondjes om je heen en is ze voortdurend in beweging. Op soortgenoten reageert Qwenda wisselend; haar gedrag hangt vaak van de andere hond af.
Qwenda is ook niet gewend om alleen te zijn en dat uit zich nu in verlatingsangst. Het alleen thuis blijven moet dus langzaam en voorzichtig worden opgebouwd. Ook nieuw voor haar was autorijden; de rit naar onze opvang was de eerste die Qwenda in haar leven maakte.
Wie nog niet is gestopt met het lezen van Qwendas verhaal en nog steeds enthousiast is over deze lieve en vriendelijke dame, moet zeker komen kennismaken met Qwenda. Ze is geen hond voor beginners, het (alsnog) opvoeden gaat veel tijd en energie kosten en zal niet altijd makkelijk zijn, maar daar krijg je een hele aanhankelijke huisgenoot voor terug.

Denk jij dat Qwenda bij jou past? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Qwenda Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Teef Gesteriliseerd: Nee
Ras: Mechelse herder Kan alleen thuis zijn: Niet gewend
Leeftijd: 6 jaar Kan in de auto: Niet gewend
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Trekt
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Nee

 

Terug naar het overzicht