Rajah en Paprika

Rajah en Paprika zijn twee lieve, maar ook hele knappe konijntjes van respectievelijk drie en ruim twee maanden oud. Het duo is in de opvang geboren, hun moeders  Yasmine (van Rajah) en Pioen (van Paprika) bleken bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit deze nestjes zijn aan elkaar gekoppeld. Op dit moment hebben we dan ook een aantal leuke setjes die een fijn thuis zoeken en rammetje Rajah en voedster Paprika zijn een van hen.
Ze zijn beiden Angora kruisingen, maar hebben geen langharige vacht. Voor Rajah en Paprika geldt dus niet de intensieve vachtverzorging die Angora’s nodig hebben, maar ze moeten uiteraard wel regelmatig geborsteld en gekamd worden.

Alle jonge koppeltjes worden (uiteraard) per twee geplaatst en kosten € 30,00 per stuk. Na plaatsing zullen de konijnen eerst naast elkaar moeten wonen in plaats van bij elkaar, want Rajah en Paprika zijn bijna vruchtbaar. Vanaf vier tot vijf maanden oud moeten de rammen gecastreerd worden. Dit kan voor een gereduceerd tarief bij onze dierenarts, De Hitsert in Zuid-Beijerland. Je kunt hiervoor bij ons (vooraf) een doorverwijzing halen.

 

Naam: Rajah en Paprika Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Ram en voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Kruising Angora Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 3 / 2 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht