Rebel (Gereserveerd)

Hij heeft een beetje een melancholieke blik, onze Rebel, maar wie weet wat hij allemaal al heeft meegemaakt? We kunnen er alleen maar naar gissen, want Rebel kwam als vondeling bij ons binnen. Hij liep al een tijdje rond op een camping en men vroeg zich af of hij een eigenaar had. Nadat Rebel werd gevangen, kwam hij bij ons terecht en ontdekten we dat Rebel die eigenaar zeker moet hebben gehad, want hij was gechipt. Helaas konden we Rebel niet met zijn baas herenigen, want de chip bleek niet geregistreerd. Ook tijdens zijn verblijf bij ons heeft zich geen eigenaar meer gemeld, dus we gaan nu op zoek naar een nieuw thuis voor deze leuke kater, wiens leeftijd is geschat op negen jaar.
Zijn naam dankt Rebel aan zijn gedrag gedurende de eerste periode in onze opvang. Rebel was boos en liet duidelijk merken dat hij het niet eens was met zijn verhuizing. Toch begon hij na verloop van tijd te ontdooien en inmiddels vindt Rebel mensen heel erg leuk! Hij is nu zelfs vrij verlegen, maar dat heeft misschien ook met de andere katten in zijn kamer te maken. Rebel zoekt het liefst een rustig plekje op en moet nog wennen aan al die drukte om hem heen. Maar zodra je Rebel benadert, komt hij direct op je af voor een kroel. Deze stoere jongen blijkt een klein hartje te hebben!
We zoeken voor Rebel een rustig thuis met een tuin, want hij is het buitenleven gewend. Soortgenoten lijkt Rebel niet echt gewend te zijn, we denken niet dat je hem een plezier doet met een andere kat in huis. Wellicht dat een hele sociale en rustige soortgenoot wel een optie is. Een plek alleen voor Rebel is sowieso goed! Een plek waar hij de tijd krijgt om te wennen en mag bijkomen van de onrustige jaren die hij achter de rug heeft.

 

Naam: Rebel Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 9 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Redelijk Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Spion

Terug naar het overzicht