Rens

Wat een heerlijke blik! En onze Rens ís ook een heerlijke en vooral stoere kerel. Met een klein hartje weliswaar, maar Rens kan ook zeker zijn mannetje staan!
Deze knapperd, die ongeveer zeven jaar oud moet zijn, kwam als vondeling bij ons binnen en er heeft zich helaas nooit meer een eigenaar voor hem gemeld. Waarschijnlijk heeft Rens zich langere tijd op straat moeten zien te redden en daar heeft hij misschien wel zijn stoere inborst vandaan. Als hij je niet kent, moet Rens even aan je wennen en kan hij soms blazen bij een eerste ontmoeting, maar eenmaal aan je gewend blijkt Rens dol op knuffels. Hij komt je dan graag opzoeken voor een aai, maar Rens blijft te allen tijde een stoere kerel, dus als hij het ergens niet mee eens is, laat hij dat zeker weten!
Met de andere katten in zijn kamer kan Rens het redelijk vinden, maar hun gezelschap vindt hij ook weer niet altíjd leuk. Als Rens dus ergens het rijk alleen heeft, zal hij dat zeker niet bezwaarlijk vinden. Bij dat nieuwe thuis hoort natuurlijk een tuin, want Rens is het buitenleven gewend en zal zeker weer naar buiten willen bij zijn toekomstige baas.
Heb jij een gezellige plek voor Rens en houd jij wel van een kat met een stoer en uitgesproken karakter? Dan maakt deze knappe kater graag kennis met je!

 

Naam: Rens Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 7 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Redelijk Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht