Ringo

Hij kijkt nog een beetje wantrouwend de camera in en dat ís Ringo ook, maar geef dit knappe ventje veel tijd en aandacht en je krijgt er zeker een fijne huisgenoot voor terug!
Ringo dus. Hij moet ongeveer één jaar oud zijn en op deze leeftijd komt Ringo eigenlijk pas ‘echt’ in contact met mensen. En die kunnen best eng zijn, vindt Ringo! Geaaid worden vindt hij dan ook nog best spannend en laat hij niet altijd toe, liever zoekt Ringo een veilig plekje als je hem wilt benaderen.  Geen probleem voor ons, er zijn ook andere manieren om Ringo te laten merken dat we het beste met hem voor hebben! Spelen bijvoorbeeld of gewoon bij Ringo in de buurt gaan zitten.
Het gezelschap van de andere katten in zijn kamer vindt Ringo erg fijn en omdat het hem ook kan helpen tijdens het socialiseren, willen we dat Ringo bij minimaal één soortgenoot terechtkomt. Hij wordt dus niet ergens alleen geplaatst. Verder is een redelijk rustig thuis belangrijk en verwachten we dat Ringo na een lange wenperiode naar buiten zal willen, want die mogelijkheid had hij de afgelopen maanden ook. Maar het begint natuurlijk met het creëren van een fijn en rustig thuis voor Ringo en het winnen van zijn vertrouwen. We zoeken dus echt iemand die begrijpt dat Ringo veel tijd nodig zal hebben om te wennen en niet meteen bij je schoot kruipt. Maar wat niet is, kan nog komen!

 

Naam: Ringo Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Nog niet
Leeftijd: 1 jaar Moet naar buiten: Na gewenning
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht