Roa

Zoek je een jonge, vrolijke en lieve hond en heb je veel tijd beschikbaar om je toekomstige huisgenoot alles nog te leren? En om daarna veel met je nieuwe maatje te gaan ondernemen? Maak dan kennis met Roa! Deze middelgrote kruising is één jaar oud en is daarmee de jongste (honden)bewoner in onze opvang. Dat Roa op deze leeftijd al een nieuw thuis zoekt, heeft overigens niets met Roa zelf te maken. Hij is een lieverd, een aanhankelijke knul die dol is op mensen. Maar….. er is nog wel wat ‘werk aan de winkel’ voor de persoon die Roa wil adopteren. Hij heeft de afgelopen elf maanden namelijk niet veel, of eigenlijk niets, geleerd. Uiteraard wordt er door ons met Roa getraind, maar de commando’s, het netjes meelopen aan de riem, het even alleen thuis kunnen blijven; er moet flink mee geoefend worden. Roa is echt nog een onbesuisde en soms wat lompe pup die veel leiding nodig heeft. Gelukkig is Roa erg leergierig en vindt hij het leuk om iets met je te ondernemen, dus wie veel tijd en aandacht in Roa steekt krijgt daar absoluut een geweldige huisgenoot voor terug.
Richting andere honden reageert Roa wisselend, of hij bij een soortgenoot geplaatst kan worden is (nog) niet te zeggen. Oudere kinderen zijn geen probleem, de allerkleinsten loopt Roa in zijn enorme enthousiasme zo omver… Hij kan zeker in een gezin leven, maar we zoeken voor Roa vooral een plek waar veel met hem ondernomen gaat worden, want hij barst van de energie en wil graag werken voor zijn baas.

Heb je interesse in deze leuke jongeman? Neem dan via e-mail contact met ons op. Wij sturen je dan een vragenlijst toe, die we graag ingevuld retour ontvangen. Aan de hand van de toegestuurde informatie gaan we na of er een match zou kunnen zijn en nodigen we je vervolgens graag uit voor een eerste kennismaking!

 

Naam: Roa Kan bij kinderen: Vanaf 8 jaar
Geslacht: Reu Gecastreerd: Nee
Ras: Kruising middel Kan alleen thuis zijn: Opbouwen
Leeftijd: 1 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Wisselend Gedrag aan de lijn: Trekt
Kan bij katten: Nee Kent basiscommando’s: Nee

Terug naar het overzicht