Romy

Dit mooie meisje is onze Romy! Ze is net als veel andere konijnen in onze opvang als vondeling bij ons binnengekomen en ook Romy wordt blijkbaar niet gemist…. Gelukkig dan maar dat we op zoek mogen naar een nieuwe baas voor Romy. En een vriendje in de vorm van een soortgenoot natuurlijk!
Romy is ongeveer één jaar oud en we hebben haar leren kennen als een schuchter en wat verlegen konijn. Geaaid worden vindt Romy best spannend, ze lijkt dat niet echt gewend te zijn. Romy zal dus even moeten wennen bij en aan haar nieuwe baas, maar na verloop van tijd zal ze zich vast meer op haar gemak gaan voelen bij je. En wat zal Romy blij worden van een maatje! We denken namelijk dat ze die nog niet heeft gehad, dus hopen we dat er snel een goede match voor Romy voorbijkomt.

Wil je Romy laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Romy kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

 

Naam: Romy Gesteriliseerd: Nee
Geslacht: Voedster Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Huisvesting: Binnenshuis
Leeftijd: 1 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 2,29 kg

Terug naar het overzicht