Rosa

Leuk is ze, onze Rosa! Leuker ook dan we hadden verwacht. Dat klinkt vreemd, maar bij haar vorige baas toonde Rosa voornamelijk haar pittige karakter. Toen ze nog maar een paar maanden oud was, verhuisde Rosa al naar haar tweede baas en dat doet vermoeden dat ze te jong bij haar moeder is weggehaald. Rosa werd ook niet de gezellige schootkat die men voor ogen had, sterker nog, ze bleek een vrij pittige en energieke dame te zijn die duidelijk haar energie niet kwijt kon in de flat waar ze woonde. Rosa kon ook vanuit het niets flink uithalen naar haar baas, waarschijnlijk uit frustratie.
In de opvang zien we een hele andere Rosa, namelijk een leuke, lieve en gezellige poes die graag aandacht wil! Rosa zal ongetwijfeld een beetje pit in zich hebben, maar als ze genoeg uitgedaagd wordt en haar energie kwijt kan, is ze gewoon een hele leuke huisgenoot. Er moet dus veel gespeeld worden met Rosa en uiteraard wordt ze alleen ergens geplaatst waar ze naar buiten kan. Met de andere katten in haar kamer heeft Rosa niet echt een klik, de voorkeur gaat daarom uit naar een plekje waar ze het enige huisdier is.
Heb jij die tuin waar Rosa naar snakt, voldoende tijd om met haar te spelen en mag een poes van jou af en toe best wat pit tonen? Rosa wacht op je!

 

Naam: Rosa Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 2 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Matig Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht