Rowan

Wat een leukerd is Rowan! Onbegrijpelijk dat zich niemand meer heeft gemeld voor deze knappe Blauwe Wener die als vondeling bij ons binnenkwam. Rowan is een heel tam konijn, hij moet echt een eigenaar hebben gehad… We mogen nu in ieder geval op zoek naar een nieuw thuis voor deze knul en dat moet vast geen probleem zijn. Rowan hebben we leren kennen als een heel ondernemend en vrolijk konijn dat het prima vindt om geaaid te worden. Opgepakt worden vindt Rowan niet altijd leuk, maar dat geldt voor veel konijnen en is natuurlijk helemaal geen probleem. Rowan heeft veel (buiten-)ruimte nodig, niet alleen vanwege zijn formaat maar ook omdat hij een hele ondernemend konijn is. Alles moet worden onderzocht en besnuffeld, heel leuk om te zien!

Wil je Rowan laten kennismaken met jouw voedster? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Rowan kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een ‘koppelvakantie’; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.
Let op: Rowan kan alleen gekoppeld worden aan een voedster die ooit besmet is geweest met E cuniculi of ertegen behandeld is!

 

Naam: Rowan Gecastreerd: Ja
Geslacht: Ram Geschikt voor kinderen: Ja
Rasgroep: Blauwe Wener Huisvesting: Buitenshuis
Leeftijd: 2 jaar Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig
Gewicht: 3,2 kg Extra: Rowan is besmet geweest met EC

Terug naar het overzicht