Sara

Een felle dame of stiekem toch een heel gevoelig meisje? We denken eigenlijk het laatste, want Sara laat bij ons een andere kant zien dan bij haar vorige eigenaar. Logisch, want ze woont nu in een andere omgeving en dat kan veel doen voor een kat.
Sara is ruim zeven jaar oud en ze leefde hiervoor samen met meerdere katten en een hond. Was dat de reden dat Sara eigenlijk de hele dag buiten te vinden was en de aandacht van haar baasjes maar weinig opzocht? Bij ons blijft Sara namelijk meestal gezellig binnen en zien we niet de schuwe poes die ze zou ‘moeten’ zijn. Sara is juist een lieve dame die niet altijd op de voorgrond treedt, maar je zeker komt opzoeken als ze aandacht wil en geaaid worden heerlijk vindt!
We denken dat Sara het beste tot haar recht komt in een rustig thuis waar ze het rijk alleen heeft, dus we plaatsen haar niet bij andere dieren. Uiteraard moet Sara weer de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan, maar de vraag is of ze, als ze haar thuis niet meer hoeft te delen met soortgenoten, weer hele dagen op pad gaat. Wij denken van niet. Als Sara de rust niet meer buiten hoeft op te zoeken, zal ze dichter bij haar baas blijven.
Ben je op zoek naar een rustige en lieve huisgenoot en mag Sara bij jou in alle rust wennen aan haar nieuwe thuis? Dan maakt ze graag kennis met je!

 

Naam: Sara Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 7 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: Stille liefde

Terug naar het overzicht