Senna (Gereserveerd)

Wat is ze mooi, onze Senna! En nog wat verlegen en schrikachtig, maar dat heeft met de achtergrond van Senna te maken. Ze zwierf buiten rond, maar niet alleen… Senna was in het gezelschap van haar kittens die op dat moment nog maar een paar weken oud waren. Gelukkig konden Senna en haar kleintjes direct in een van onze gastgezinnen terecht, waar ze de juiste zorg kregen.
Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hebben alle kittens een thuis gevonden. Nu is het de beurt aan Senna! Ze is gesteriliseerd en haar leeftijd is geschat op drie jaar. Senna is verhuisd naar onze opvang en je merkt dat ze het allemaal nog een beetje spannend vindt. Gelukkig is Senna wel te aaien en dan laat ze gelijk merken dat heel fijn te vinden! Dit lieve meisje moet gewoon nog wennen aan (veel) menselijk contact, dat heeft ze waarschijnlijk nog maar weinig (of helemaal nooit) gehad. Geef Senna de tijd en ze zal vast uitgroeien tot een aanhankelijke dame!
We zoeken voor Senna een rustig thuis zonder jonge kinderen. Een andere kat zou geen probleem moeten zijn, als deze maar niet te dominant is. Of Senna graag naar buiten zou willen, is niet duidelijk. Ze is gewend om buiten te leven, maar het zou kunnen dat dit geen vrijwillige keuze was. Het belangrijkste voor lieve Senna is een fijne plek waar ze kan bijkomen van de afgelopen periode en waar ze in alle rust mag wennen!

 

Naam: Senna Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 3 jaar Moet naar buiten: Onbekend
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht