Sjoerd, Wibi en Willempie

Geduldige en liefdevolle baasjes gezocht! Want die hebben Wibi, Willempie en Sjoerd absoluut nodig. Even voorstellen: Wibi en zijn broertje Willempie (de zwart met witte kater) zijn als vondeling bij ons binnengekomen, helaas zonder hun moeder die ook niet meer is gevonden. Op dat moment waren ze al een paar maanden oud, inmiddels moeten de broertjes ongeveer acht maanden oud zijn. Helaas hebben Wibi en Willempie in de eerste weken van hun leven geen contact met mensen gehad en dat is nu goed te merken. Hoewel ze in een gastgezin al vertrouwd zijn gemaakt met mensen, zijn de mannetjes nog vrij schuw. Wibi en zijn broer kunnen voorzichtig geaaid worden, maar ze kunnen er nog niet van genieten en dat zal ook nog wel even tijd nodig hebben. Wel kan er leuk met ze gespeeld worden en dat is natuurlijk ook een goede manier om een band met de katertjes op te bouwen! Ook durven ze wat lekkers uit je hand te pakken.
Sjoerd is gevonden met een broer en twee zusjes, die inmiddels al een thuis hebben gevonden. Sjoerd is nu ongeveer vijf maanden oud en ook hij vindt menselijk contact spannend. Voor hem geldt hetzelfde als voor Willempie en Wibi: aaien lukt wel, maar wordt nog niet als heel prettig ervaren door de mannen. Het is dus heel belangrijk dat deze katertjes worden geadopteerd door hele geduldige baasjes, die weten dat het socialiseren van jonge katten veel tijd en aandacht kost, maar de voldoening die je krijgt als dat lukt, is enorm!
Sjoerd, Wibi en Willempie kunnen uiteraard als trio worden geplaatst, maar ook apart of als duo. Belangrijk is wel dat er al een sociale kat aanwezig is in hun toekomstige thuis, want daar kunnen ze zich aan optrekken en het ‘juiste’ gedrag van afkijken.
Zie jij het socialiseren van deze mooie jongens als een uitdaging en heb je genoeg tijd en aandacht voor ze? Kom snel met ze kennismaken, want Wibi, Willempie en Sjoerd verdienen snel een liefdevol thuis!

 

Naam: Sjoerd, Wibi en Willempie Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Katers Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Nog niet
Leeftijd: 5 maanden / 8 maanden Moet naar buiten: Onbekend
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht