Ster

A star is born! Tien jaar geleden weliswaar, maar dit is onze Ster! Een knappe dame om te zien en met haar karakter zit het ook wel snor.
Ster is dus tien jaar oud en daarmee misschien niet meer een van de jongsten, maar er zijn genoeg mensen die júist op zoek zijn naar een iets oudere huisgenoot. En als jij dat bent en je hebt een rustig thuis, mét tuin, voor Ster, passen jullie misschien wel bij elkaar!
Ster kan bij onbekenden de kat uit de boom kijken en moet even wennen aan een nieuwe omgeving, maar na gewenning heb je een fijne huisgenoot aan haar. Dan is Ster graag in je buurt, ligt ze gezellig bij je op bed en vindt ze het fijn om bij je op schoot te kruipen. Dat laatste wel op haar initiatief trouwens, want de regel is: Ster bepaalt! Heeft ze helemaal gelijk in en (mede daarom) vinden wij Ster echt een enorm leuke poezendame!
Een rustige plek is een must voor Ster. Veel drukte, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van kinderen, is niet aan haar besteed. En wat andere dieren betreft: Ster heeft eerder samengewoond met een soortgenoot en een hond. Met de hond was er geen klik en op het laatst met de andere kat ook niet meer. Ster kan prima ergens het rijk alleen hebben en we denken dat dat ook het beste voor haar is. Wel zo rustig! Bij ons vindt Ster het nu ook iets te druk, dus we hopen dat ze snel kan verhuizen naar een fijne plek waar ze van haar oude dag mag gaan genieten.

 

Naam: Ster Kan bij kinderen: Vanaf 16 jaar
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 10 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Matig Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Nee Meet Your Match: Kameraad

Terug naar het overzicht