Hoksponsoring

Help ons de dieren helpen en word hoksponsor!

De Dierenstee vangt jaarlijks vele dieren op en uiteraard willen we al deze dieren een veilig onderkomen en de beste zorg bieden. Dat kost geld, heel veel geld. Met de inkomsten die wij ontvangen uit donaties en giften, het plaatsen van asieldieren en de gemeentelijke bijdragen kunnen we helaas niet alle kosten dekken.

Met het sponsoren van een dierenverblijf kun je ons helpen. Zo kunnen wij zorg blijven dragen voor al die dieren die wij met veel liefde in De Dierenstee opvangen tot de dag waarop ze weer een eigen thuis krijgen. Om deze extra inkomsten te verkrijgen, waarmee we de vereiste zorg aan de aan ons toevertrouwde dieren kunnen blijven geven, zijn wij gestart met het bieden van de mogelijkheid een dierverblijf te sponsoren.
Je kunt als bedrijf, vereniging, vriendenclub of als particulier een dierenverblijf in De Dierenstee sponsoren voor een vast bedrag per jaar. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het soort verblijf. Er is een keuze uit vijf soorten: een konijnenhok, kattenverblijf, hondenkennel, grote kattenkamer of een speelweide voor de honden.
Als tegenprestatie plaatsen wij een bordje met de door jou gewenste naam op het verblijf, zodat voor alle bezoekers zichtbaar is door wie het gesponsord wordt. Daarnaast wordt jouw naam als sponsor ook op onze website vermeld. Uiteraard kun je ook anoniem sponsoren.

Kosten per jaar

Konijnenhok € 25,00
Kattenhok € 50,00
Hondenkennel € 100,00
Kattenkamer met uitloop naar buiten € 250,00
Hondenspeelweide € 250,00

 

Je kunt je online als sponsor aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.
Wil je eerst meer informatie over dit sponsorproject? Dan kun je contact opnemen met Mylène Maaskant, tel. 0186 – 655 150 of dierensteesponsoring@gmail.com

Ja, ik word hoksponsor en steun hiermee de dieren in Dierenopvangcentrum De Dierenstee.

  Aanhef:
  De heerMevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Website bedrijf

  Dierenverblijf van uw keuze:
  KonijnenhokKattenhokHondenkennelKattenkamerHondenspeelweide

  Eventuele opmerkingen:

  Uw gegevens worden alleen voor onze eigen administratie gebruikt en worden niet aan derden verstrekt.