Sponsor een verblijf

HELP ONS DE DIEREN HELPEN EN SPONSOR EEN VERBLIJF!

De Dierenstee vangt jaarlijks vele dieren op en uiteraard willen we al deze dieren een veilig onderkomen en de beste zorg bieden. Met de inkomsten die wij ontvangen uit het plaatsen van asieldieren, de gemeentelijke bijdragen en donaties kunnen we helaas niet alle kosten dekken.

Met het sponsoren van een dierenverblijf kan je ons helpen. Zo kunnen wij zorg blijven dragen voor al die dieren die wij met veel liefde in De Dierenstee opvangen tot de dag waarop ze weer een eigen thuis krijgen.

Je kan als particulier, bedrijf, vereniging, etc. een dierenverblijf in De Dierenstee sponsoren voor een vast bedrag per jaar.

Als tegenprestatie plaatsen wij een bordje met de door jou gewenste (bedrijfs)naam, tekst en/of logo op het verblijf. Daarnaast wordt je naam vermeld op onze website. Uiteraard kan je ook anoniem sponsoren.

Kosten per jaar
Konijnenverblijf € 27,50
Konijnenren € 55,00
Kattenverblijf € 55,00
Hondenkennel € 110,00
Kattenkamer met uitloop naar buiten/kattenquarantaine € 275,00
Hondenspeelweide € 275,00

 
Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met De Dierenstee, tel.: 0186 – 655 150 of Mylene Maaskant, e-mail: mylenemaaskant@dierenstee.nl.

Ja, ik sponsor een verblijf en steun hiermee de dieren in Dierenopvangcentrum De Dierenstee.