In Natura

Materiële hulp

Ook materiële hulp is van harte welkom. Met zoveel maagjes die gevuld moeten worden, kunnen we voor onze dieren altijd voer, maar bijvoorbeeld ook (tweedehands) kattenbakken, transportmandjes en speelgoed gebruiken.
Voor onze opvang zelf hebben we bijvoorbeeld thee-, keuken- en vaatdoeken, vuilniszakken, schoonmaakartikelen, (tuin-)gereedschap en allerhande kantoormateriaal nodig. Heb je spullen waarvan je denkt dat wij ze kunnen gebruiken, laat het ons weten. Wij stellen het erg op prijs!

 

Lege cartridges en oude mobiele telefoons

Lege cartridges en oude mobiele telefoons zijn geld waard voor De Dierenstee. Wij ontvangen er een vergoeding voor. Als je ze bij ons inlevert, steun je ons op een eenvoudige manier. Bovendien ontzie je tegelijkertijd het milieu, doordat deze producten niet langer op de vuilnisberg terechtkomen, maar worden hergebruikt. Gooi je lege cartridges en oude mobieltjes dus niet weg, maar lever ze bij ons in.

 

Kleding en huishoudtextiel

Op ons terrein staat een kledingcontainer van Stichting Dierenlot. Hier kun je (tweedehands) kleding en huishoudtextiel in kwijt. Per ingeleverde kilo textiel ontvangen wij een vergoeding. Ook een leuke én milieuvriendelijke manier om De Dierenstee te steunen!