Sven, Olaf, Elza en Iduna

Wat een prachtig nestje vormen Sven, Olaf, Elza en Iduna! Ze zijn bij ons geboren, hun moeder Renée kwam als vondeling de opvang binnen en bleek al snel zwanger te zijn…. Op 20 maart werden haar kleintjes geboren en inmiddels zijn Sven, Olaf, Elza en Iduna uitgegroeid tot vier knappe, tamme en ondernemende konijntjes!
Sven, Olaf, Elza en Iduna zijn vrijwel identiek, dus om ze uit elkaar te kunnen houden (en straks juist te kunnen plaatsen) hebben alle konijntjes een gekleurd bandje om. Die bandjes zijn op het eerste gezicht lastig te zien vanwege de prachtige vacht van het viertal en die vacht heeft regelmatig verzorging nodig, iets waar een toekomstig baasje rekening mee moet houden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat konijnen veel ruimte tot hun beschikking hebben.
Van het viertal kunnen twee koppels gevormd worden, dus we zoeken voor Sven en een zusje een thuis én voor Olaf en een van zijn zusjes. Een koppel kan nog even bij elkaar blijven, maar als de rammetjes rond de drie maanden oud zijn moeten ze van hun zusjes worden gescheiden en eerst worden gecastreerd. Dat kan tegen een gereduceerd tarief plaatsvinden bij onze eigen dierenarts. Vervolgens kunnen Sven en Olaf na drie weken weer opnieuw aan hun zusje worden gekoppeld.
Interesse in een van deze knappe duo’s? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

 

Naam: Sven, Olaf, Elza en Iduna Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Rammen en voedsters Geschikt voor kinderen: Ja
Rasgroep: Langharig Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 3 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht