Tess (Gereserveerd)

Zo jong en dan al mama geweest én er is geen baas die je mist…. Het is Tess allemaal al overkomen, terwijl ze (geschat) nog maar anderhalf jaar oud is. Ze kwam dus als vondeling bij ons binnen en er heeft zich niemand meer voor deze mooie jongedame gemeld. Tess was overigens niet alleen toen ze in de opvang terechtkwam, ze had gezelschap van haar kittens… Die zijn inmiddels oud genoeg om te worden geadopteerd en dus kunnen we voor Tess ook op zoek naar een fijne plek.
Tess hebben we leren kennen als een nieuwsgierige en ondernemende dame. Ze is heel lief en gezellig en speelt graag. Tess brengt leven in de brouwerij! Omdat ze zo ondernemend is, verwachten we dat Tess op een gegeven moment buitenshuis op avontuur wil gaan, dus die mogelijkheid moet Tess wel hebben bij haar toekomstige baas.
Op de andere katten in haar kamer reageert Tess wisselend, ze vindt ze niet allemaal even leuk. We twijfelen er daarom aan of je Tess een plezier doet met een andere kat als huisgenoot. Ze kan zich sowieso prima alleen vermaken, daar heeft ze geen soortgenoot voor nodig  en spelen met haar baas vindt Tess ook heel leuk! Heb jij genoeg tijd om met Tess te spelen en vind je het leuk als een kat leven in de brouwerij brengt? Dan moet je zeker met Tess komen kennismaken!

 

Naam: Tess Kan bij kinderen: Ja
Geslacht: Poes Gesteriliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 1,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Feestbeest

Terug naar het overzicht