Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po

Deze vier leuke en knappe kleine konijntjes zijn bij ons in de opvang geboren! Hun moeder Annabel kwam als vondeling bij ons binnen en bleek al snel na binnenkomst zwanger te zijn… Op 7 augustus beviel Annabel van een prachtig nestje: een voedster en drie rammetjes die we naar de Teletubbies hebben vernoemd. Po is het enige dametje, Tinky Winky, Dipsy en Laa-Laa zijn haar broertjes. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot hele leuke en vrolijke konijntjes!
Voedster Po en haar broertje Laa-Laa hebben we inmiddels aan elkaar gekoppeld, zij worden samen geplaatst. Uiteraard moet het duo over een tijdje van elkaar gescheiden worden, ze zijn immers bijna vruchtbaar. Vanaf ongeveer vier maanden oud kan Laa-Laa worden gecastreerd, daarna kan hij opnieuw aan zijn zus worden gekoppeld. Voor de rammetjes Tinky Winky en Dipsy zoeken we ieder een plekje waar een leuke (jonge) voedster op hen wacht.
Heb jij een ruim (buiten-)verblijf en heb je genoeg tijd om het koppelen van de konijntjes te begeleiden? Kom dan (op afspraak) eens met ze kennismaken!

 

Naam: De ‘Teletubbies’  Moet bij soortgenoten: Ja
Geslacht: 1 voedster en 3 rammen Geschikt voor kinderen: Redelijk
Rasgroep: Hangoor Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 3 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht