Udo

Arme Udo. Hij vindt het nog zo spannend allemaal! En dat is helemaal niet vreemd als je het verhaal van Udo kent. Hij leefde namelijk met tientallen andere katten op een vakantiepark en zeer waarschijnlijk is Udo daar ook geboren, hij moet nu ongeveer acht maanden oud zijn. Voor Udo zijn mensen eng, maar dat is logisch, want hij heeft tot nu toe voornamelijk contact met soortgenoten gehad en is ons gezelschap helemaal niet gewend. Udo zoekt dus ook snel een ander plekje op als je hem wilt benaderen of laat merken dat je niet te dichtbij moet komen… Udo is duidelijk nog niet overtuigd van het feit dat we het beste met hem voor hebben!
We zoeken voor Udo dus een baas die hem in alle rust kan laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en sociale kater. De aanwezigheid van een andere kat kan Udo zeker helpen, daar kan hij immers het sociale gedrag van afkijken. Uiteraard kan Udo ook met een van zijn voormalige ‘parkgenootjes’ worden geadopteerd.
Heb jij een rustige plek voor Udo en vind je het een uitdaging om een schuwe kat te socialiseren? Dan moet je zeker met deze knappe vent komen kennismaken!

 

Naam: Udo Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Nog niet
Leeftijd: 8 maanden Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Ja Speciale zorg: Verder socialiseren
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: –

Terug naar het overzicht