Wodan

Arme Wodan, wat heeft hij een nare tijd achter de rug…. Wodan kwam bij ons binnen als vondeling en in de dagen na zijn binnenkomst werd er steeds meer duidelijk over zijn achtergrond. De twee jaar oude Wodan is door zijn laatste baas niet goed behandeld en dat heeft duidelijk zijn sporen nagelaten, want van de meeste mannen moet Wodan weinig hebben. Je kunt als man wel zijn vertrouwen proberen te winnen met iets lekkers en als je dat combineert met veel geduld, zal Wodan na een tijdje doorhebben dat je het beste met hem voor hebt, in tegenstelling tot zijn vorige eigenaar. Vrouwen vertrouwt Wodan gelukkig wél en die zien een enorm enthousiaste en lieve hond. Wodan vindt het heerlijk om te knuffelen en is heel aanhankelijk, maar dat laatste heeft ook een beetje te maken met zijn verlatingsangst. Wodan heeft meerdere bazen gehad en is, terecht, bang dat hij wederom verlaten wordt. Het alleen thuis blijven moet daarom langzaam opgebouwd worden.
Aan de lijn loopt Wodan over het algemeen goed mee en als hij trekt, is hij onder appel goed te corrigeren. Wodan houdt van een wandeling en vindt het ook heel leuk om recreatief te speuren!
Wodan heeft eerder met andere honden samengewoond, maar hij reageert nu fel op soortgenoten. We plaatsen Wodan daarom niet bij een andere hond, ook omdat hij een plek verdient waar hij tot rust kan komen en alle aandacht voor hem is. Een plek waar Wodan voor altijd mag blijven wonen en waar hij overladen wordt met aandacht. Deze kanjer verdient het!

 

Naam: Wodan Kan bij kinderen: Nee
Geslacht: Reu Gecastreerd: Ja
Ras: Amerikaanse Staffordshireterriër Kan alleen thuis zijn: Opbouwen
Leeftijd: 2 jaar Kan in de auto: Ja
Kan bij honden: Nee Gedrag aan de lijn: Goed, kan trekken
Kan bij katten: Onbekend Kent basiscommando’s: Ja

 

Terug naar het overzicht