Wuppie en Wappie

Maak kennis met dit leuke duo, bestaande uit kater Wuppie en poes Wappie! Broer en zus zijn drie jaar oud en qua uiterlijk lijken ze heel veel op elkaar, maar hun karakters komen daarentegen weer helemaal niet overeen.
Even voorstellen: Wuppie is een stoere kater. Hij vindt aandacht heel fijn en is veel in je buurt te vinden, maar Wuppie is niet het type kat dat bij je op schoot kruipt. Wuppie kan ook wat eigenzinnig zijn en laat het je duidelijk weten als hij ergens geen zin in heeft! Stiekem is hij een beetje een boefje, maar wel een leuke. Als je Wuppie gewoon lekker zijn gang laat gaan en let op de signalen die hij geeft, is hij een hele leuke huisgenoot. Zijn zus Wappie kijkt veel meer de kat uit de boom. Zij is wat afstandelijker, maar als je haar vertrouwen hebt gewonnen blijkt Wappie een heel lief meisje dat gezellig bij je op schoot komt liggen. Wappie zal bij haar nieuwe baas even moeten wennen, Wuppie zal daar minder moeite mee hebben. En waar Wuppie het buitenleven wel interessant vindt, blijft Wappie liever veilig binnen. Twee verschillende karakters dus, maar het duo is samen opgegroeid en wil ook graag samen geadopteerd worden! Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Wuppie een hartruis heeft en hiervoor dagelijks medicatie krijgt.
We zoeken voor deze stoere kater en zachtaardige poes een niet al te drukke plek, zonder andere huisdieren en zonder jonge kinderen. Misschien bij jou?

 

Naam: Wuppie en Wappie Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater en poes Geneutraliseerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 3 jaar Moet naar buiten: Ja (Wuppie)
Kan bij katten: Redelijk Speciale zorg: Wuppie heeft een hartruis
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Assistent en Spion

Terug naar het overzicht