Yellow en Orange

Yellow en Orange zijn twee leuke, maar ook hele knappe konijntjes van twee maanden oud. Het duo is in de opvang geboren, hun moeder Catootje bleek bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit dit nestje, maar ook uit de vele andere nestjes die we de afgelopen tijd hadden, zijn aan elkaar gekoppeld. Op dit moment hebben we dan ook een aantal leuke setjes die een fijn thuis zoeken en rammetje Yellow en voedster Orange zijn een van hen.
Yellow en Orange zijn nog een beetje schuw, dus we zoeken voor hen een rustig plekje en een baas die het duo de tijd geeft om te wennen. We weten zeker dat Yellow en Orange dan zullen uitgroeien tot twee hele gezellige huisgenootjes!

Alle jonge koppeltjes worden (uiteraard) per twee geplaatst en kosten € 30,00 per stuk. Na plaatsing zullen de konijnen eerst naast elkaar moeten wonen in plaats van bij elkaar, want Yellow en Orange bijna vruchtbaar. Vanaf vier tot vijf maanden oud moeten de rammen gecastreerd worden. Dit kan voor een gereduceerd tarief bij onze dierenarts, De Hitsert in Zuid-Beijerland. Je kunt hiervoor bij ons (vooraf) een doorverwijzing halen.

 

Naam: Yellow en Orange Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Ram en voedster Geschikt voor kinderen: Nee
Rasgroep: Kortharig Geneutraliseerd: Nee
Leeftijd: 2 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimt nodig

Terug naar het overzicht