Yellow en Orange

Yellow en Orange zijn twee leuke, maar ook hele knappe konijntjes van ruim vijf maanden oud. Het duo is in de opvang geboren, hun moeder Catootje bleek bij binnenkomst zwanger te zijn. De konijntjes uit dit nestje, maar ook uit de vele andere nestjes die we de afgelopen tijd hadden, zijn aan elkaar gekoppeld. Gelukkig zijn alle duo’s inmiddels geplaatst, maar hebben Yellow en Orange helaas nog steeds geen thuis gevonden. Mischien heeft dat te maken met het feit dat broer en zus nog steeds vrij schuw zijn. Met iets lekkers kun je Yellow en Orange wel naar je toe laten komen, maar ze zijn nog niet helemaal op hun gemak in het bijzijn van mensen. We zoeken voor Yellow en Orange dus een (ervaren) baas die hen rustig vertrouwd maakt met mensen en accepteert dat het duo misschien altijd wel een beetje schuw zal blijven.
Yellow is begin juni gecastreerd, waarop het duo een paar weken van elkaar gescheiden is geweest. Vervolgens zijn ze opnieuw aan elkaar gekoppeld en delen Yellow en Orange weer samen een ren. Met elkaar hebben ze het heel fijn!
We zoeken voor broer en zus een rustig thuis met een ruim (buiten-)verblijf en een baas die het duo de tijd geeft om te wennen. Met veel liefde en geduld kunnen Yellow en Orange zeker uitgroeien tot twee fijne huisgenootjes.

 

Naam: Yellow en Orange Moet bij soortgenoten: N.v.t.
Geslacht: Ram en voedster Geschikt voor kinderen: Nee
Rasgroep: Kortharig Geneutraliseerd: Yellow is gecastreerd
Leeftijd: 5 maanden Speciale zorg: Konijnen hebben veel ruimte nodig

Terug naar het overzicht