Zinzi

Het is nooit leuk om een oud-bewoner terug te zien en in het geval van Zinzi is het extra sneu, want hij kan er gewoon echt niets aan doen dat hij weer bij ons woont. Zinzi kon echter niet meer blijven wonen op zijn vorige stek en dat heeft voornamelijk te maken met zijn gedrag richting andere katten.
Eerst iets over deze prachtige kater zelf: Zinzi is ruim acht jaar oud en het type kat dat jou eerst goed wil leren kennen voordat hij je zijn vertrouwen geeft. Zinzi is een gevoelige jongen die snel stress ervaart en in stressvolle situaties soms wat fel uit de hoek kan komen. Hij weet dan even geen raad met zijn emoties en kan die dan maar op één manier uiten. Is Zinzi eenmaal aan jou gewend en voelt hij zich op zijn gemak, dan is hij een lieve kater die gezellig tegen je kletst en om aandacht vraagt. Minder gezellig is Zinzi richting soortgenoten. Hij is graag buiten, maar komt daar natuurlijk andere katten tegen en daar moet Zinzi gewoon niets van hebben. In de meest ideale situatie woont Zinzi ergens waar hij heerlijk kan genieten van de buitenlucht, maar waar hij zo min mogelijk andere katten tot last is. Sowieso kan Zinzi niet overal in de Hoeksche Waard meer wonen, want dan kan hij teruglopen naar zijn oude buurt, en we hebben zelfs de voorkeur voor een thuis buiten deze regio. Het is dus vrij lastig om voor Zinzi een passende plek te vinden, maar niets is onmogelijk!
Heb jij een rustig thuis voor Zinzi en vind je het prima dat hij graag zijn eigen gang gaat en wat eigengereid kan zijn? En woon je op een plek waar Zinzi andere katten niet (veel) tot last kan zijn? Wacht dan niet te lang met reageren, want we gunnen Zinzi snel een lieve en begripvolle baas!

 

Naam: Zinzi Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Geslacht: Kater Gecastreerd: Ja
Ras: Europese Korthaar Wordt graag aangehaald: Ja
Leeftijd: 8,5 jaar Moet naar buiten: Ja
Kan bij katten: Nee Speciale zorg: Nee
Kan bij honden: Onbekend Meet Your Match: Spion

Terug naar het overzicht